dijous, de novembre 30, 2006

Treva a l'invasor

A falta de claymores, em disposava a tallar un tros del meu preuat xoriço del Mercadona per muntar les trampes per ratolins quan l’Aka m’ha cridat “NO!!!”
He intentat fer memòria, a veure si és què els ratolins eren una espècie protegida i m’havia passat per alt, però he arribat a la conclusió que són una plaga i s’han de matar i així l’hi ho he comunicat a l’Aka. I resulta que ella hi està d’acord, sempre que no ho vegi.
Es veu que l’Aka és una noia que no té cap problema en tocar llimacs, cucs, sargantanes i etcèteres, però que té una fòbia total als cadàvers de coses amb pèls o plomes. Jo li he dit que perfecte, que no miri les trampes i ja està. Però ella diu que si sap que n'hi han estarà preocupada pels ratolins i no pararà de mirar-les i que té un examen el diumenge d’un curs que esta fent per ser monitora de natació i si poso les trampes estarà nerviosa i no podrà estudiar. Toca’t els ous.
De manera que em acordat que les posaré a partir de dilluns i no li diré on estan. I segur que dimarts l’Aka es passarà el dia buscant trampes per ratolins i xisclant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ja podia ser el xoriço del Bon Preu, en lloc d'un supermercat d'un Blavista com es en Roig!