dissabte, de gener 20, 2007

Temes d'actualitat

Ja fa dos dies que el Celebrity Big Brother és portada als diaris. Perquè es veu que hi ha una concursant, la Shilpa Shetty, que és una estrella de Bollywood i una sex symbol a la Índia (i per la foto que he vist, m’ho crec) que diuen que està patint abusos racistes.
Doncs bé, el tema no és que només surti al diari, és que Channel 4 ahir ja va rebre més de 25.000 queixes sobre el tema, és que a la India hi han protestes on la penya crema cartells del Channel 4, és que en Blair s’ha pronunciat sobre la qüestió al parlament. Que em sembla molt bé que es tracti el problema del racisme a les corts, però potser hi ha altres exemples a discutir que no una tia bona que plora per la tele (amb tots els meus respectes per les ties bones que ploren). Potser hi ha coses més interessants que un reality show. O com a mínim, si en Blair ha de comentar el Celebrity Big Brother, podria parlar sobre en Dirk Benedict, que també hi surt. Val que la Shilpa està més bona i que en Dirk no plora però cony, que estem parlant del A-Team chaval!
És divertit veure en Fènix al Gran Hermano, sobretot perquè l’actor es comporta com el personatge. Només el vaig veure un cop de passada, però en Dirk portava un puro a la mà i l’anava movent mentre parlava, igual que a la sèrie quan en Fènix fumava purus per assemblar-se a l’Anibal. Bé, en realitat no es deia Fènix tampoc. Es veu que a TVE1 ho van traduir així, però en realitat és Tempelton “The Face” Peck i a la sèrie tota la estona l’anomenen Face, per la conya de que es pot fer passar per qualsevol i aconseguir el que sigui. Però clar, Tempelton “La Cara” Peck no sona igual.
Tampoc sona igual la veu de l’M.A, perquè la veu autèntica d’en Mr T és molt més chunga que la del doblador. Molt més en plan Dame la cartera, el reloj y el móvil. En castellà el tio no sona tan animal i no es pot apreciar la genial manca d’aptituds dramàtiques. De fet, ara que hi penso, Rocky III en versió original ha de ser un duel interpretatiu de la hòstia.
Però és el que hi ha, perquè aquí els diaris són així. No és que a Barna la premsa porti gaire més informació, però com a mínim dissimulen més. De fet ahir la noticia compartia portada amb l’aniversari de la Kate Moss, una altra qüestió important però que aquest cop no es va discutir al parlament.
Que et pots esperar quan el diari més llegit del país és The Sun? Un diari que l’única cosa interessant que té es la paya amb pits grossos de la pàgina 3. La resta és informació esportiva i noticies tipus “un home mata a tota la seva família i després es casa amb el seu gos”. La resta de diaris són iguals però sense la tia de la pàgina 3. D’aquí l’èxit de The Sun. I és que la pàgina 3 vindria a ser l’equivalent britànic a la “chica Interviu”, és una gran meta en la carrera de les ties bones que viuen de ser-ho. Potser la més alta després de ser una dona Bond.
.
Update:
La Shilpa Shetty va guanyar el concurs i després va tenir entrevistes amb en Tony Blair i amb la Reina.

2 comentaris:

Celia ha dit...

yo siempre quise ser una chica Bond...pero me faltaban tetas, pómulos, tetas (otra vez), curvas, culo, y todo lo necesario para ser una chica Bond

fragonetapower ha dit...

Premios 20blogs 2006
¡No puedes votar porque no tienes un blog inscrito!
Cerrar
····················
what the fukc¿??¿ un poquito de porfavor!