dilluns, de gener 05, 2009

Bon any i tal...

Estimats col·legues, la temporada de torrons ja s'acaba i no volia deixar passar la ocasió de parlar-vos del meu gran descobriment. La eco-bola irisana, una bola de plàstic amb ceràmiques que neteja la roba sense necessitat de detergent. Incredible but ciert, ho he provat i funciona, és més, deixa la roba encara més neta i amb colors més vius i sense generar fosfats ni coses oiga! Apa, a deixar de gastar-se els calers en detergent, que és millor pel món mundial i per la teva butxaca. Available a herboristeries i tal (i no, no vaig a comissió).

A banda d'això he menjat mooolts dolços i fins i tot vaig quedar amb en Bakerin i la L, que van tenir la gentilesa de perdre un vol a NY i comprar-ne un altre pel dia següent des de Madrid, on em vaig reunir amb l'Amparo i en Conejito i els dos convidats espontanis. Evidentment em va saber greu per ells, però també em va fer molta il·lusió.

Sigui com sigui, que tingueu un 2009 la mar de guai, i espero que no tingueu la mateixa maledicció que jo i que els reis us portin qualsevol cosa menys pijames.

.


9 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo venia per demanar més explicacions sobre la ecobola irisana. Això de deixar la roba en remull que es veu a l'anunci és cert? I amb la roba blanca, què tal?

Lula ha dit...

Els millors desitjos per tu tb, a mi un pijama em convindria, no potser dormir sempre en pilotes... veig que el gust estètic pels vídius iutuberus continua immutable...

Besooootes

Flanagan ha dit...

Verdad de la buena. Has de deixar la roba en remull 40 min perquè la bola ionitzi l'aigua o fagi nosequè amb les molècules. Bé, no se que fa exactament, però es veu que el mateix que fa el detergent químicament les ceràmiques de la bola ho fan a base de ions i infrarojos. Tampoc m'ho he llegit gaire bé.
La qüestió és que el procés el fa a l'aigua, no a la roba, de manera que jo el que faig és deixar que el programa tiri endavant uns cinc o deu minuts i llavors quan tota la roba està xopa paro la rentadora i ho deixo així 40 min. Després torno a engegar-la i deixo que el programa segueixi fins al final. Chim pum.
Amb la roba blanca de fruta madre també. T'ho dic perquè els meus karateguis estaven cada cop més esgrogueïts a base de suar la cansalada i amb la bola queden millor. No igual, millor. Mama, lavame el kimono kiai!! De totes maneres a les instruccions diu que pots fer servir una mica de detergent per les taques difícils, però la paya de la herboristeria em va dir que això només ho diuen per marketing, perquè a la gent li costa deixar el detergent totalment, però que en realitat la bola funciona millor sense res perquè el sabó interfereix amb la bola.
La veritat és que amb tot el que s'està descobrint de l'aigua recentment cada cop aniran apareixent més aplicacions pràctiques, espero. (http://www.muscaria.com/agua.htm)

Tranqui Lula, en Gunther tampoc dorm amb pijama i li va prou bé.

Roi ha dit...

uala! he flipat amb la bola aquesta, estic mantenint negociacions amb la jefa de la casa per adquirir-ne una.

Ah, bon any i això, espero trobar-me molts posts teus durant el 2009. Ja saps que sóc un fan incondicional!

Saúde

Red Pèrill ha dit...

A mi m'han portat una pulsera... :_-/

Flanagan ha dit...

Igualment Roi ;) ...I l'any nou Marphilià quan és?

Hòstia Pèrill, els reis ens estan vacil·lant... tot quisqui amb Wii's i nosaltres així...

Anònim ha dit...

Ceràmica que emet infrarojos... hum... és un cas per al doctor Holmes...
Moltes gràcies pels aclariments. Refinitivament, al pis n'encomanem una.

Flanagan ha dit...

Bé, això és com el telèfon, que no sé perquè funciona però mentre pugui parlar ja està bé ;)
L'altre dia vaig rentar a mà per poder veure l'efecte i només de deixar uns guants en aigua amb la bola al cap de 40 min l'aigua estava ben bruta, sense que hagués fregat, ni tant sols remenat l'aigua, vaja, que es van rentar solets. Si tinc un fill li posaré Bola i si tinc una nena Irisana.

Anònim ha dit...

Güenu, no sé si sona millor que SonGoku i Bulma, però és una idea. Pel que fa a la parelleta figurada aquesta, el que et desitjo són molts intents.