dilluns, de novembre 16, 2009

La dieta de l'aerobox (per dir quelcom àdhuc)

Ni la dieta de la carxofa, ni la dieta de l'ou ni hòsties. La Fragonetapower ha portat els programes per perdre pes al següent nivell. Ella no diu que menjar exclusivament carxofes no ajudi a aprimar-se, però és una dieta que té un defecte de base, i es que al capdavall continues ingerint aliments. Per això ha desenvolupat la dieta de l'spinning/aoròbic/pontenforma, que consisteix en substituir els menjars per anar al gimnàs. No hi ha res com cremar uns greixos i calories que... ni tant sols has ingerit! Realment és un sistema infal·lible, t'aprimes al mateix temps que et poses catxes, llàstima que en el procés t'hagis de morir. Això sí, el cadàver tindrà un tipet que flipes.
I a banda d'això, al barri hi ha una velleta que, quan el seu gos acaba de fer les seves necessitats, es treu un tros de paper de vàter de la bossa i li eixuga el cul al pobre quisso.
I abans d'ahir a la perruqueria em vaig cascar el disc d'en David Bisbal sencer.

.


.

4 comentaris:

Red Pèrill ha dit...

Però jo ara nontenc, tu tornes a estar allà on condueixien a la dreta? O a Barna també et topes amb coses axins?

Flanagan ha dit...

Sip, a Gràcia condueixen per la dreta ;)

Salvador Macip ha dit...

Aquesta deu ser la màquina de gimnàs més malparida del món. Si obres una mica les cames et deslloriga. He vist el vídeo deu cops seguits... encara ploro ara.

Flanagan ha dit...

Jajaja, a mi em passa el mateix!