dimecres, d’agost 16, 2006

In da House (Ichi)

No he parlat gaire de ma casa i la veritat es que hi ha mes a explicar que les aventures del club dels culs morts.
Estem a Falkland Road, a Hornsey, Nord London (a ma dreta de prendre pel sac). Falkland es com els anglesos es refereixen a les Maldives, pero per nosaltes el carrer es un eufemisme per dir Fuckland. No per que es folli molt, sino perque la casa esta fucked up. Digue'm que si heu vist "Els joves" ("The youngones") us podeu fer una idea de com esta el tema, tot i que no tinc molt clar qui es en Bibyan i qui es en Nil aqui.
Val, potser estic exagerant, pero vaja, en realitat totes les cases de Londres podrien haber estat l'escenari de la serie, totes son iguals i totes tenen rates.
Curios aixo de les rates aqui. Es veu que Londres es una de les capitals mundials pel que fa a poblacio rozegadora. Hi ha la dita de que aqui no estas mai a menys de sis metres d'una rata. Be, exactament no recordo els metres (de fet segur que la dita esta en peus i polzades d'aquestes que gasten per aqui), pero vaja, menys dels que jo voldria.
Aixo porta a situacions curioses. El millor es una cosa que em va explicar un colega: al Pret tenen contractada gent que es dedica a anar a les botigues quan estan tancades i contar rates. Imagina't el curro: passar-te un diumenge assegut cuatre hores sense fer soroll, al mig d'una botiga d'entrepans i anar contant les rates que es passejen pel teu davant. I que punyetes has d'estudiar per fer carrera en aixo?
A la terra dels polvos per sort, de rates no en tenim, que tenim la casa plena de trampes i som una especie d'Omaha Beach per ratolins, de manera que ens falta l'Antidisturbis per ser uns Youngones com cal.

1 comentari:

txevi taxvs ha dit...

Hòstia l'antidisturbis era la rata dels joves oi??? Great però ke gran sèrie nanu, en català i pel canal 33 era brutal! Ara l'han editat en dvd en català i anglès, i no està mal de preu, jo me la pillaré. Pel què fa a rates a London, vaig anar a un hostel al 2003 molt xungo, tipus cals joves, i ja n'hi vem trobar... Envia-les també cap a la puta revista morta dels ous.