dimecres, de juliol 04, 2007

UFC Live

Dilluns l’Adolfo va agafar l’N29 a les 5:15am per anar a treballar. A la primera parada va pujar una banda de hoodies. A la seguent parada un grup d’uns deu hoodies esperava als altres, però els de dins deien “no, no, aquí no, a la seguent”. A la seguent parada van pujar més hoodies, a fora n’esperaven uns 20 però els de dins deien “no, no aquí no, a la seguent”. A la seguent parada n’esperaven 40. A la seguent 50 i llavors els de dins van dir “En aquesta!”.
A l’alçada de Finsbury Park van baixar els de l’autobús i es van començar a hostiar amb els de fora. Uns 50 contra 50 segons palabrita de niño Jesus de l’Adolfo. Un dels hoodies aguantava les portes del bus obertes perquè no marxés, i al cap de poc la pandilla va tornar a entrar buscant refugi a dins, de manera que els de fora van començar a llençar ampolles i pedres. Quan el hoodie va deixar tancar les portes l’autobús va arrancar, fins a la seguent parada on esperava la policia.
En una ciutat amb paranoia d’atemptats 50 quinquis perseguint un autobús no passen desapercebuts. Com a mínim l’Adolfo va arribar a temps a la feina.

4 comentaris:

Puji ha dit...

Collons! Però tu on vius? A Kabul?

Marketing Cultural Heritage Class ha dit...

Ei, no m'espantis que jo aterroa London en una setmaneta i no vullsorpreses, que ja en tinc prou amb el Bronx!

Flanagan ha dit...

No Puji, a Harringay, on et trobes petits xous pel carrer.

Defak, al barri tenim un Little Bronx, està just davant de la parada de metro de Turnpike Lane, a la Piccadilly Line. Són unes pistes de basket on juguen els malotes a la tarda. Després pots agafar el 29 per anar a Camden o Trafalgar Square.

Anònim ha dit...

Kabul no, London town. I buenu, els malotes no son tan malotes, tot es culpa de l'educacio, que en aquest pais (UK) es una KK. Culpa del jip jop - que els nanus d'aqui es creuen tot el que els ianquis podrits de dolars els diuen: "tu, de la calle, hostiate con el vecino, yo! yo!". I culpa tambe de la tele. Tanto big brother i tantes hosties... Si haguessin crescut amb bola de drac serien molt mes normals, fijo. Si no, mirans a nosaltres. A mes, segur que tots aquests "hoodies" no portaven bosses sospitoses, aixi que en realitat no hi havia motiu de preocupacio, oi?