dimarts, de gener 15, 2008

Lexter, polifacético

La Claud i en Deif van venir de visita per Nadal i un divendres, per casualitats de la vida, i més concretament per l'anivesari de la seva germana, vam acabar en una discoteca anomenada Underground i amb logotip en honor al metro de Londres.
Una petita cagada seria el fet que a Londres el metro no es diu
underground sino tube, però de totes maneres ens va fer gràcia acabar en un lloc així el primer cop que ens trobavem a Barna. El que no ens va fer gens de gràcia és que al mapa gegant del metro que hi havia a l'entrada no hi sortís la nostra parada. Es lu que té viure a la perifèria, més barata i amb més xeringues pel carrer.
Un cop a dins, i entre ballaruca i ballaruca, vam veure que hi havia un payo que s'havia posat a fer playback amb el Sex Bomb del tigre de Gales, però al cap d'una estona ens vam adonar que no feia playback, sinó que estava cantant de veritat i igualet igualet que en Tom Jones.
Era el DJ i l'amo de la disco, i al final de la nit i després d'haber-li escoltat varies actuacions ens hi vam acostar i li vam dir que era molt bo. I aquí és on la vam cagar.
Resulta que en Lexter és un divorro frustrat i ens va començar a explicar que ell fa música fusionant The Police + Reage + joquesemés que és el mateix que fa un tal Bob Sinclair, però que ell ja ho feia abans i en Bob el va copiar perquè estan a la mateixa discogràfica (Si, si, claro, claro...).
Quan vaig arribar a casa vaig entrar al youtube a veure qui era el Sinclair aquest, que a mi el nom em sonava, i la veritat és que si que és una mica conegut. Una mica força de fet. I després vaig buscar el megahit Freedom to love que en Lexter ens havia dit que havia acabat de sortir en super world wide release.
Sincerament, en Bob li deu haber robat absolutament totes les idees bones, o potser és simplement que hi ha una diferència entre tenir bona veu i tenir bon gust, perquè la cançó és tant original com el títol. Com a mínim vaig constatar que no haviem estat els únics a qui en Lexter explicava les seves frustracions sinclerianes, que el seu hit del youtuve té un parell de comentaris en plan “Ui si, la cançó mola molt, tope millor que en Bob tiu!”. Clar que també pot ser que els hagi escrit ell mateix.
I com a volta de tuerc, la nit de cap d'any estava un altre cop amb la Claud i en Nil i després del raïm estaven fent no se quin especial d'any nou en no se quina tele quan de sobte apareix... si, ell. Amb meleneta i perilla però era ell, cantant no se quina parida amb una chati en minifalda.
No és que el payo em caigui malament, és que al divendres seguent hi vam tornar i als cinc minuts d'estar-hi el figures li va preguntar a un de la nostra colla que si no tenia pensat prendre res. Clar, és que com que el local estava tant ple a vesar...



9 comentaris:

Anònim ha dit...

Tio, em fas pixar de riure...

Per cert: com és que tens una versió en espanyol? I com és que hi caic ara, justament si d'aquest post no en tens??

Marketing Cultural Heritage Class ha dit...

0:47 segons.... El que he durat veient al paio del video...

Flanagan ha dit...

Semo internasionale.
La versió en castella va ser una idea/coacció de ma mare perquè la família de Madrid pogués seguir la vida del net/nebot a ultramar.
Està patrocinada per Colcci Outlets, o sigui que si aneu a La Roca Village ( Autopista AP7 (A7), sortida 12, 'Cardedeu') no deixeu de visitar l'Outlet de Colcci. I que precios oiga!
A més, a la caixa podreu apreciar un post innedit del blog (el cartellet amb la política de devolucions en anglès està traduïda per un servidor, tot un exemple de narrativa contemporània).

Defak, que t'has perdut la millor part home! Sempre pots anar a l'Underground si prefereixes el directe ;) Però consumeix, eh!

Lula ha dit...

Nontencres


Però gran post!
Et faig costat en tot!!!

Besotes

miq ha dit...

Flanagan forever! o for...president! Tio, s'ha obert la veda als US, presenta't que et votarem en massa. De debò.
Quina fartada de riure el post d'avui. I jo, menys que en Defak: ni he gosat obrir el vídeo.

Flanagan ha dit...

Per culpa de gent com vosaltres en Lexter seguirà fustrat i escalfant el cap a la gent...
I s'agraeix l'oferiment, però no estamouuus trabajanduuu en ellouuu... que no vull acabar enuagant-me amb galetes i llegint contes infantils a l'inrevés. A més, la Lewinsky ja no és becària.

Lula, que el bolg té una versió en castellà (link a dalt a la dreta). I gràcies pel recolzament incondicional :)

Anònim ha dit...

lester es un crack perke ens posa xupitos gratis ey pussy!! viva lester y los lestercillos

Flanagan ha dit...

Chupitos by the face? Collons... mira que jo li vaig fer els chorus de "Rolling on the river" i re de re.

Anònim ha dit...

VOLDRAS DIR "PROUD MARY", PERO LOS LESTERCILLOS SUPERANT AL ORIGINAL, I ALESHORES CAUEN XUPITOS GRATIS, A LO MILLOR SI FOSSIS NEGRE TAMBE!! JAJAJA