dilluns, de juny 25, 2007

Sortim al diari (del barri)


Es veu que una regidora Liberal Demòcrata del nostre ajuntament va venir a fer-se un parell de fotos recollint xeringues al nostre carrer (bé, aguantant un pot mentres un senyor recollia les xeringues). Diu que n'està ple i que fins i tot n'hi ha als jardins dels residents i que l'ajuntament no fa prou per soluciona-ho quan a sobre al carrer hi tenim una escola de primaria i que a veure si votem Lib Dem tot i que ella això no ho fa pels vots
Al nostre jardi hi han moltes coses, però de xeringues encara no n'he vist. De fet tampoc n'he vist al carrer, tot i que al park que hi ha aquí al costat si, i gent que et ven el que has de posar-hi a dins també.
Les meves conclusions són:
- El senyor aquest és molt lleig.
- Els nens que van al cole del meu carrer són uns yonkis.
- Al diari del barri li falta la tia en pilotes de la pàgina tres.


3 comentaris:

Rodrigo ha dit...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

L'Avi.- ha dit...

Benvolgut Flanagan estic totalment d'acord amb vostè. Falta una tia o dues en pilotes a la pàgina tres i a la cinc i a la...

Flanagan ha dit...

Vale Rodrigo, si em vull personalitzar res ja et trucaré.

Avi, tenim un problema, que el diari aquest era més aviat un tríptic gran. O sigui que només té dues pàgines, ens falta la que fa tres per a la tia en boles. No penso votar mai Lib Dem.