dissabte, de juliol 04, 2009

Flower power in da pàret

Si el vent et ve en contra
quan els temps siguin durs,
que sempre hi hagi una mà
on et puguis agafar.


Que no hi hagi (nosequè, nosequè)
draceres, ni paranys,
que no et faltin bons amics,
que tinguis la ment en pau.


Si la vida és injusta i algun cop et fa
dubtar, no et faltin forçes per poder
continuar.


CARPE DIEM (al costat d'un ying-yang blau)
Llençat! (al costat d'un sol, una floreta i un simbol de la pau d'aquells que estan copiats de la Mercedes)



Aquestes són les inscripcions i dibuixets que la hippy que vivia a la meva habitació es va entretenir a pintar per les parets amb guixos de colors.
Es que resulta que la hippy era arqueòloga i li va agafar un rampell d'art rupestre. Segurament els habitants d'Altamira també devien ser uns cumbes en versió neardental que els hi agafava per embrutar parets, i quan els homo sapiens van arribar a la cova els hi devia tocar la moral haver de pintar-la tota de nou i van decidir que era millor inventar la cabana de planta circular i passar de fer reformes.
A mi m'ha tocat pintar de nou, que viure en cabanes avui dia ja no es considera tant innovador, i dono gràcies al senyor titanlux per haver inventat la pintura “una sola capa”, tot i que en els trossos amb grafitis n'hi han calgut dos... no subestimeu mai el poder d'una cumba amb guixos de colors.
I tampoc és que el missatge dels grafitis em semblés malament, simplement és que potser estarien més a to escrites entre fotografies de la SuperPop a la carpeta d'una adolescent que no pas al costat del meu armari.
En principi l'habitació la havia de pintar ella, però vaig pensar que potser ho entendria malament i es dedicaria a repassar amb els guixos de coloraines els trossos que encara estaven blancs. De manera que li vaig proposar que si deixava la taula que tenia pensat endur-se ja pintava jo. Al capdavall encara n'he pogut treure algun profit.
.
UPDATE:
La Fragonetapower m'acava de dir que els missatges cumbes de la paret eren estrofes de Viatge Llarg de SAU. Uala que fort.

.

.

8 comentaris:

Red Pèrill ha dit...

El Sasha Cohen aquest és el puto amo... Flannie, mira això, seran els teus nous ídols...

http://www.youtube.com/watch?v=o4DpEHm2wf8

Flanagan ha dit...

Jajaja, que bo tiu!

Marc Mateu Salat ha dit...

Titu, que bo el fotoblog, ets un master!!!

(Pèrilla)

Flanagan ha dit...

Uei, merci neng!

Roi ha dit...

ei, ets famós! http://www.3cat24.cat/blogs però s'han equivocat hi m'han posat a mi d'autor!
ja els he enviat un email.
salut
Roi

Flanagan ha dit...

Uala com mola! Merci tiu, ja deia jo que avui pel carrer em damanaven més autògrafs que de costum.

Lula ha dit...

Fotos de la nova decoraçao?

Besoootes

Flanagan ha dit...

Fua Lula, doncs no vaig pensar en immortalitzar les pintures rupestres, i pel que fa al nou look de moment només consisteix en parets blanques. Estamos trabajando en ello, però la posada a punt del nou piset avança lentament. Algún dia haurem de fer alguna foto, de moment l'únic que tinc és un retrat d'aranya de mida considerable a la banyera... i jo que empensava que per fi m'havia lliurat d'aquest tema.