dissabte, de setembre 09, 2006

In da House (San)

La penya Commonwealth ha perdut un dels seus components. En Drew se les a pirat back to the antipodes.
Es una llastima que hagi marxat perque teniem bon rotllo amb el chaval, tot i que per relacionarme amb ell primer havia de superar la barrera linguistica. Em refereixo a la sola de sabata que portava a la boca cada cop que parlava.
El nostre bon rotllo derivava principalment del fet que a ell tambe li agradava veure els campionats d'UFC que programen a l'Sky tv (que a casa tenim satelit de pago) i clar, veure com dos tios es maten a hosties per la tele uneix.
Ara en Tommy i en Jerry son els unics encarregats de mantenir l’esperit anglosaxo a la casa.
En Tommy es un senyor d'uns quarantaibastants que es enginyer civil i guanya porrots de calers i que no se que collons fa vivint aqui. Li deu agradar la companyia perque el paio porta 6 anys a la casa. Raro, raro, raro.
Amb en Tommy tb hi tinc bon rotllo tot i que el seu accent kiwi es un punt i mig mes chungo que el d'en Drew. Vindria sent un 2,5 en la escala de soles de sabata. Aixo vol dir que quan en Tommy es vol comunicar amb tu primer de tot agafa dues soles de sabata i mitja, les lliga ben fort amb cinta adesiva, els hi posa una mica de mantega i sucre per sobre per treure el mal gust, s'ho fica tot a la boca i llavors et parla. De totes maneres, com que nomes te dos temes de conversa es fa mes facil endevinar que t'esta explicant.
Topic 1: "Hem de fer una barbeque per fomentar la germanor i fer gresca i xerinola".
A la qual cosa jo sempre responc que encantat, que m'avisi quan la vulgui fer que jo hi soc segur. Evidenment encara l'espero pero millor, perque si la fem llavors ja nomes quedara el topic n2 per conversar.
Topic 2: "Doncs resulta que el Dow Jones ha pujat un 0,0000000003, el NasDac esta a un 2,3% i el Guachinflunguingueich no para de tenir fluctuacions de dos punts. Increible oi? Aixo vol dir que si ara canvies, posem per exemple, 55.000 lliures esterlines en dolars neozelandesos pots treure cincuanta duros de benefici com a minim."
No hi ha res com tenir algu que et doni bons consells. Es veu que en Tommy esta enganxat a la borsa i es dedica a fer inversions amb els porrots de diners que te a sota el matalas. Sovint el veus plantat davant la tele veient algun canal yanki d'aquests que no paren de passar informacio borsaria par la part de sota de la pantalla (i en Drew i jo ens quedem sense veure UFC).
En Jerry es l'altre que queda. Es un paio que s'ha quedat estancat en la etapa en que anava a l'intitut. Te cara de nen, es vesteix com un chaval de catorze anys, porta el classic pentinat de ratlla a un costat i porta sempre amunt i avall una motxilla d'aquelles de portar els llibres de Natus i Mates. Com no podia ser de cap altre manera, es informatic.
En Jerry no es que no sigui enrotllat, es que no el veus. El tio va directe de la porta de casa a la seva habitacio i viceversa. De tan en tant el veus si l'enganxes fen alguna de les coses que no pot fer a la habitacio, com ara dutxar-se o posar la rentadora i llavors xerrem una mica. Gracies a Deu a ell no li va el rotllo sola de sabata. Te un acent curios pero, com d'holandes (si aixo es possible, tenint en compte que tots els holandesos parlen un angles perfecte), que imagino que deu ser el resultat de ser la cinquena generacio d'una familia 100% Boer de la hostia. Sigui com sigui pronuncia les erres i a mi em fa molta gracia. A vegades, tot i entendre'l perfectament li demano que em repeteixi el que ha dit, simplement perque em diverteix.
Ja veurem com substituim a en Drew per refer el brit-team. Suposo que posarem un anunci escaient: "Habitacio individual to rent, ideal per paio aficionat a la UFC i a les soles de sabata."
Drew, tot i que no llegiras aixo en ta vida, bona sort chaval!