dissabte, d’agost 04, 2007

Tronman Superhero defender of the nenas

M’estava passejant tranquilament pels voltants del Tower Bridge quan vaig veure un hooligan que em saludava efusivament, quan es va acostar una mica vaig descobrir que era en Tron.
Londres té 7 milons d’habitants, trobar-te un col·lega per casualitat és molta casualitat, sobretot si es suposa que aquest col·lega està vivint a Mallorca. El que passa és que en Tron és un heroi. Borratxo, però heroi.
En les dues setmanes previes a la seva tornada cap a Mallorca, en Tron es va dedicar a fer cada dia festes de comiat amb els seus diferents amics. En una d’aquestes festes, en Tron s’estava passejant ben alegre pel Soho amb els seus companys de feina polonesos, quan van començar a escoltar xisclar una paya. Al principi van pensar que és tractava d’una borratxa, però quan els xiscles van començar a incloure frases com ara “Treu-me les mans de sobre malparit!” o “No em toquis fill de puta!”, van pensar que potser la noia no s’estava divertint. Llavors en Tron va anar cap el portal en questió i va començar a picar a la porta fins que es va mig obrir, la va empenyer i llavors una noia amb la samarreta estripada i pits ben grossos en va sortir corrents (en Tron va insistir molt en això dels pits). Llavors un senyor va intentar sortir del mateix portal, insultant i empenyant en Tron i dient-li que s’apartés.
No és una bona tàctica per emplear amb en Tron. Si una persona normal és veu agredida per algú que previament estava intentant violar a una paya, doncs potser és queda sense saber com reaccionar, o s’espanta perquè pensa que el violador pot tenir una navalla, o li entra pànic davant la possibilitat d’acabar apallissat i potser fins i tot follat pel cul. Però en Tron no. En Tron en aquests casos no computa més enllà de la primera eqüació. És a dir: [X m’empenya = Jo em reboto]. Qualsevol consideració a posterior queda bloquejada pel primer resultat. O sigui que en Tron es va ficar dins el portal a empenyar-se amb el payo mentres li dedicava el seu extens i variat repertori d’insults en anglès, que inclou expresions com ara Fuck off, Fuck off i Fuck off. No és per res que li dic hooligan.
Afortunadament per en Tron, els seus companys van decidir que la solució de les empentes i els insults no era gaire productiva a llarg termini i van trucar a la poli. I és així com cinc mesos després en Tron va tornar a Londres com a testimoni principal en un cas d’intent de violació i amb totes les despeses pagades pel govern de Sa Majestat (incloent habitació en un hotel de quatre estrelles amb Play Station i dos canals porno 24h).
Quan jo me’l vaig trobar pel carrer anava camí dels jutjats a declarar. Suposo que el seu paper d’heroi anónim va quedar una mica eclipsat pel fet que a la nit dels fets anava tant borratxo que al judici va ser incapaç de reconeixer al violador. La part dels pits de la noia la recordava perfectament, però dubto que el fiscal li preguntés per aquests detalls. Sigui com sigui, i en paraules del mateix Tron en el seu últim mail: ...per cert el suposat violador ja ha estat sentenciat, és Guilty. jajajaja. sóc un heroi...
Jo li vaig respondre que suposo que quan el violador aquest surti de la presó el primer que farà serà anar a Mallorca a arrancar-li el cap, però que es pot sentir orgullós d’haver fet el que era correcte.