divendres, d’agost 24, 2007

Jo em crec de que si, o no, o jo que seEn Cruasan no guarda les sabates a la seva habitació, les té arrenglerades al davant de la seva porta. La sorpresa és que avui ha afegit una cosa força curiosa a la colecció. Suposo que és del parer que alló que fa olor millor deixar-ho a fora perquè ventili.
El que passa és que ara a casa només hi ha una paya, i aquestes calçes no li entren ni de conya, o sigui que:
.
a- En Cruasan s’ha follat una paya que li fa olor el chichi.
b- En Cruasan s’ha follat una paya que es pensa que les calçes són sabates.
c- En realitat en Cruasan fa servir les sabates de roba interior i quan la paya li ha preguntat que on posava les seves calçes li ha respost “Al passadís, al costat dels meus calçotets amb cordons”.
d- En Cruasan s’ha follat una paya i a Polònia hi ha la tradició de deixar les calçes davant la porta en plan trofeu.
e- En Cruasan va arribar a casa amb una paya, davant de la seva habitació es va treure les sabates, li va baixar les calçes, se la va follar amb el dit petit del peu i després van entrar a l’habitació.
f- En Cruasan té tendències travestis i li agrada posar-se tangues de paya i portar els ous penjant a banda i banda d’un fil. I després per alguna raó deixa els tangues al passadís.
g- En Cruasan s’ha follat una paya i en comptes de posar un cartell de “no molestar” ha pensat que deixar les calçes era com més ràpid i quedava més clar.
h- En Cruasan s’ha fet una palla i després ha deixat les calçes per vacilar.


2 comentaris:

Roi ha dit...

2, 2, 2, 1...
hi ha algo que no em quadra...

defak ha dit...

Encara ric...

Per cert, m'havia deixat de correspondre, ja t'he posat al meu blogroll.