dijous, de juny 19, 2008

Walking by my barrio




.
Al meu barri hi ha un home que no té res a amagar. El primer cop que me'l vaig creuar estava assegut a davant de l'Arc de Triomf i m'hi vaig fixar perquè hi havia un payo que li cridava “Que vergüenza si te viera tu madre!” i ell amb un parell d'ous (broncejats) li va respondre “Pués a la tuya le encanta”.
L'altre dia el vaig tornar a veure passejant aprop de la Monumental, també amb la seva bossa del Mercadona, que quan no tens butxaques en algun lloc has de dur la cartera i a més els productes Hacendado estan molt bé.
Aquest cop hi va haver un payo que en comptes de cridar-li res a ell va venir cap a mi i em va començar a explicar que “que sinverguenza, si fuera con mi nieto le metia una paliza que pa que” i li vaig respondre que millor que li fotes la pallissa ara i així quan anés amb el seu net tindria més temps lliure per portar-lo a jugar als gronxadors. El senyor va pensar que si li estava parlant seriosament era evident que no tenia collons d'anar a pegar-se amb el nudista, i si me n'estava enfotent d'ell tampoc tenia ànims de discutir amb mi, de manera que va murmurar un “si,si” i se'n va anar xiulant el cara al sol. Que jo no tindré els ous tant morenos però tampoc m'agrada que me'ls toquin.
.

8 comentaris:

Roi ha dit...

ostres, aquestes palmeres van goig! estan molt ben cuidades!

Flanagan ha dit...

Jajajaja, que caaaaaabron :)

Red Pèrill ha dit...

Jo també l'he vist!!!!! Un dia per Gràcia, vai flipar...

Red Pèrill ha dit...

... em va fer gràcia, vamos ^^'...

Flanagan ha dit...

Hòstia, esteu que sus sortiu amb els comentaris :)

Lula ha dit...

Mira, cadascú va com vol.
Ara... este homo.... tb surt així al Febrer??

Anònim ha dit...

Es que al Mercadona tens tot el que necessites per anar per la vida.

Puji ha dit...

Posa-me-la a quí que no tinc butxaques.