dimecres, d’octubre 11, 2006

In da tele

M'encanta la tele anglesa, es mes petarda que Tele 5. A mes amb la conya de tenir tele per satelit tinc acces als canals mes tronada i morbosament britanics.
El punt de referencia es el canal Player (el 123, a sobre es facil de recordar) on la programacio es divideix entre campionats d'UFC, partides de poker (aquest es el punt fluix, ningu es pega) i pelicules chinakas de Kung Fu en versio original subtituleit. No hi ha res millor que veure pelis amb titols en plan "El puny del gat a l'hombra de l'aliga" on en Jackie Chan, fet un chaval, reparteix fabes mentre parla en chino.
Al costat del Player hi ha el canal Bravo, tambe brutal, on fan "El coche fantastic" ("Knight Rider" en angles) i "Buck Rogers" ("Buck Rogers in the 25th century" en angles llarg). Amb el valor afegit que tambe hi ha Bravo +1, on fan la mateixa programacio pero una hora mes tard.
El millor de Bravo pero, son els reality chows.
"Dog, the bounty hunter", programa on un equip de tele es passa el dia seguint a un grup de caca recompenses als USA que diuen frases tant mitiques com: I don't care if he went to hell, I'll find him. Ole!
El senyor Dog es un payo que vindria sent la versio en blanc de l'M.A. Barracus. Mes chulo que un och derech, te el mateix sastre que Mad Max, llueix plumes i pulseretes als biceps i porta sempre, sempre, ulleres de sol. Tant li fa si esta a la oficina o si es de nit i se suposa que esta perseguint a algu (com collons els troba amb ulleres de sol?). Pero clar, les ulleres molones porten auriculars integrats per parlar amb l'equip i es un outfit que mola que t'hi cagues.
Qui es l'equip? Doncs tota la family: la dona, el cunyao, un fill, un nebot i de tant en tant, la filla. Son la Kelly Family chunga.
El millor es quan en Dog truca a casa de la mare o la germana del maleante, per veure si hi es, i li ven la moto de que acaba de guanyar un concurs i que li han d'entregar el premi en persona. Si algun dia es queda sense feina es podria dedicar perfectament a les bromes radiofoniques. Despres, un cop han enganxat al malote i el porten cap a comisaria, en Dog sempre li fa un petit sermo perque el malandrin pensi en reformar-se i deixar la mala vida i el malote diu que si a tot.
"Costa del Street Crime", he vist aquest programa dos cops i era el mateix tros del mateix episodi, pero tornaria a repetir.
La cosa va d'un equip de tele que segueix a la Polisia Nasiona mentres patrullen per la Costa del Sol i van arrestant guiris anglesos borratxos. El locutor no para de fer comentaris polites sobre la actuacio dels policies: "Be, a nosaltres ens pot resultar xocant que el policia insulti al noi, pero a Espanya aixo esta mes o menys acceptat" i "Be, ens pot sorprendre que el policia estigui aixafant la cara del nano contra la paret mentres el registra, pero a Espanya son mes relaxats pel que fa al us de la violencia policial".
En fi, que la polisia dona una gran imatge, sobretot en el tros apoteosic que he tingut la sort de veure dos cops. Resulta que una pobre noia ha rebut un parell de cops de puny de la britanica borratxa de torn. La poli apareix i posen a la hooligan a dins el furgo. Llavors, mentres estan parlant amb la victima per aclarir que ha passat, el segurata d'una discoteca propera avisa als agents de que la borratxa s'ha escapat. I com s'ha escapat? Els polis han oblidat el petit detall de tancar la porta de la fragoneta.
El locutor es limita a dir "Sortosament pels agents, la victima no vol presentar carrecs". Spain is different.