dimarts, de desembre 19, 2006

Toca'm els gondors

Sempre he pensat que “El senyor dels anells” no era més que una aventura llarga. Una aventura amb molt bona publicitat perquè molts dels que se l’han llegit no s’havien llegit cap altre llibre abans (ni ho tornaran a fer) i arriben a la conclusió que un llibre molt llarg deu ser molt bo.Avui, gràcies a la “Revista morta”, he descobert que no estic sol:
*
"Ahora vamos con "El señor de los anillos", película basada en un famosísimo libro... que yo no me he leído. Sin embargo, les diré como anécdota, que algunos de mis amigos tienen, en una estantería totalmente vacía, junto con su foto de sus vacaciones en Calasparra, un ejemplar de "El señor de los anillos".
"Antonio Gasset (Dias de Cine) dixit.
*
Si per un casual voleu llegir més perles d’en Gasset, aquí en teniu una bonica selecció. Destacariem també el videoclip impagable de l’Avril Lavigne: “Soy una Emo Girl”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola apreciat amic Flanagan!!! Primer de tot, et salut i et felicit pel blog, q sembla guai! Però ara aprofit per fer el comentari al primer article q hi he vist i que em toca de prop: veuràs, justament el meu llibre preferit és "El Senyor dels Anells" des dels tretze anys. I no es tracta de defensar-lo davant d'altres títols (si vols, ja en discutim el contingut un altre dia), sinó de constatar la falsedat de les teves afirmacions en plan boutade (i que consti q no m'ha ofès ni sabut gens ni mica de greu, de veres; només q crec q he de fer honor a la veritat; inclús te diré q he somrigut i m'ha fet gràcia, vale?). Idò res, q resulta (i no és conya) que els meus exemplars de Tolkien limiten a l'esquerra amb un Capote ("Música per Camaleons") i amb un Robert Louis Stevenson ("Dr. Jeckyll i Mr. Hyde")... i a escassos centímetres més enllà, comparteixen prestatge amb Baudelaire, Shakespeare, Rilke o Carner...
Extrau-ne tu les conclusions sobre els prejudicis gratuïts, he he he ;-) (i repetesc q ho dic de molt bon rollo, de veres q no és per picar)
Una abraçada. Toni