dilluns, de febrer 12, 2007

Dilemes filolaborals

Avui l’acabar de currar he agafat la carpeta on hi ha les fulles on es suposa que hem d’apuntar tot el que hem jalat o hem hagut de llençar, que sinó quan compten l’estoc no surten els números. He agafat la carpeta i ha caigut una cosa. Un memory pen de 1Gb. Que lo flipas. Algun client se l’ha descuidat però ningú l’ha reclamat i al final del dia me l’he posat a la butxaca. Ara l’he connectat a l’ordenata i he comprovat que funciona. Guay, però m’estic començat a sentir malament.
El que passa és que el correcte hagués estat deixar el pen aquest un parell de dies a la botiga per veure si algú el ve a buscar. Però clar, si el deixo i finalment no el reclama ningú, ni de conya el tornaré a veure. És més, demà al matí a primera hora el primer que el trobés encara a la botiga se’l quedaria.
Li he dit a en Tony que si demà el reclamava algú m’ho digués i el tornaria, però ell m’ha dit que ni de conya, que si m’he l’enduia la versió oficial seria que no l’hem trobat mai. Que es veu que si algú el reclama i li diem que el tenim però que algú se l’ha endut i tal... doncs que ens pot caure un puro.
I ara estic mirant el contingut del pen aquest i ha una presentació de la hòstia de no sé quina megacorporació i tot té la pinta de que demà algú perdrà la seva feina i el seu sou de 55 mil lliures a l’any perquè no podrà fer la presentació davant de la junta directiva. Per què us feu la idea, hi ha un arxiu que és diu:
The relationship between Structured Systems Analysis Design Method (SSADM), Unified Modelling Language (UML), Unified Process, Soft Systems Methodology (SSM) and Workflow Management Systems with Organisation Process Modelling (OPM) method.mht
Cágate lorito. I hi ha un cullo de fotos i diagrames i gràfiques i polles.
Clar, que ara que hi penso, algú que fa presentacions amb títols de quatre línies i cobra 55 mil lliures a l’any, és compra pens d’un Gb com qui es compra kikos... Segur que demà va al PC World i se’n compra un altre de 4Gb, o dos... Segur que ni tant sols li diran res a la feina perquè és accionista i vicepresident de la companyia...
Bah! Que le peten!... pos anda que no mola mi pen ni na.