dissabte, de febrer 10, 2007

Tommy Sexy Machine

Aquest mati en Tommy s’ha dedicat a passar l’aspirador. Una activitat molt normal, però potser no es gaire assenyat fer-ho un dissabte a les 9 del mati. També una activitat molt curiosa, perquè és el primer cop que veig a en Tommy manejant l’aparell. Però bé, de tant en tant ja li agafen rampells d’aquests. Un cop va netejar el lavabo. Són coses que li deuen agafar cada tres o quatre mesos.
Cap allà a les 11:30 en Metalboy ha baixat arrossegant les grenyes i les lleganyes i queixant-se que hi havia algú fent una festa al pis de dalt i que no podia dormir. Encuriosit he pujat a dalt i he descobert que en Tommy estava escoltant música pseudo-mistica-new-age a tota hòstia. Això també es curiós. També és el primer cop que el veig fent servir un reproductor de música. És curiós i una desgràcia per a en Metalboy, que s’havia passat tota la nit fent el jevy porai i s’havia ficat al llit a les 8.
Mentre dinava, en Tommy ens ha presentat la tercera i última curiositat del dia. Una senyora. Una senyora amiga seva de bon veure i que suposo que es preguntava que feia un enginyer civil de l’edat d’en Tommy vivint en aquesta casa.
I llavors he entès el perquè del comportament d’en Tommy. L’únic que espero i desitjo es que vagin a follar a casa de la tia. Que una cosa és haver de marxar del menjador per no sentir com la Leia i en Marak es reprodueixen a l’altre costat de la paret, i una altra molt diferent és haver de sentir tota la nit com grinyola el llit de l’habitació de dalt i no poder dormir perquè el teu company de casa de més de quaranta tacos folla més que tu.